FICAK MAGÁNÓVODA és GYERMEKSTÚDIÓ - Szolnok, Rét út 1. - Telefon: 06-20-310-7599 - email :  ficakstudio@gmail.com

ÓVODÁNK BEMUTATÁSA!

A Ficak Magánóvoda és Gyermekstúdió óvodai célra újonnan épült bejegyzett magánóvoda Szolnok szívében, ahol a közeli Zagyva-part természetes szépsége sok lehetőséget biztosít a közvetlen megfigyelésre, tapasztalatszerzésre.

A 2012 júliusában átadott épület a szülők számára könnyen megközelíthető, mert a belvároshoz közeli zöld övezetben helyezkedik el.
A korszerű, minden igényt kielégítő épületben 1 óvodai csoport működik.

Tágas csoportszobánk barátságos, játéktárunk sokoldalú tevékenységet biztosít a gyermekeinknek a nap folyamán. A gyermekeket harmóniát árasztó színekkel, formákkal, anyagokkal vettük körül.

Jól felszerelt mozgásos szobánkban kiélhetik mozgásigényüket és fejlődik mozgáskoordinációs képességük.

A 600 m2-en elhelyezkedő, változatos terepformájú játszóudvarunkon gyermekbarát játékeszközök segítik a gyermekek mozgásfejlesztését, környezetmegismerő tevékenységét. Nagy, fedett teraszunk lehetőséget biztosít rosszabb idő esetén is a levegőzésre, játékra.

Az épület emeletén alakítottunk ki egy több funkciós helyiséget, ahol nyugodt körülmények között zajlanak az egyéni és csoportos fejlesztések, szülői fogadóórák, beszélgetések. Az épület úgy került kialakításra, hogy szolgálja a gyermekek biztonságát, kényelmét, biztosítja egészségük megőrzését, fejlődését, mozgás-és játéktevékenységük kielégítését.

Az óvoda nyitva tartása: naponta 7-17-ig